Esiintymispalvelut

Laulaja häihin? Laulaja hautajaisiin? Esitys syntymäpäiväjuhlille? Laulu ristiäisiin? Ohjelmaa yrityksen tilaisuuteen?

Tarvitsetko juhlaasi elävyyttä ja ikimuistoisuutta, ehkäpä jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä? Mia Heikkinen T:mi tuottaa tilaisuuteesi takuuvarmasti toiveitasi vastaavaa ohjelmaa. Räätälöin Sinulle juuri Sinun toiveitasi vastaavan ohjelmakokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.
Ota rohkeasti yhteyttä ja toteutetaan Sinulle ikimuistoinen tilaisuus!

 

Musiikkiesitykset

Sibelius-Akatemiasta oopperalaulajaksi valmistunut kaunisääninen sopraano takaa laadukkaan ja karismaattisen esityksen pianistin, haitaristin tai kitaristin säestyksellä. Laulajan laaja ohjelmisto koostuu niin klassisesta musiikista, operetista ja musikaalista, kuin myös kevyemmästä laulelmasta. Heikkinen on esiintynyt muun muassa Pääministeri Vanhaselle kutsuvieraineen Suomen itsenäisyyspäivän juhlilla, sekä Suomen eduskunnalle, seurakunnille, kaupunkien virkamiehille ja erilaisille vaikutusvaltaisille yhdistyksille, joten hän juhlistaa taatusti korkeatasoisimmankin tilaisuuden.

 

Lauluimprovisaatioesitykset

Miten olisi juhlaasi laulava yllätysesiintyjä esimerkiksi kuokkavieraan tai tarjoilijan asussa?
Tai syntymäpäiväsankarille ikimuistoinen esitys aineettomana lahjana?
Tai olisiko hauska idea, jos yrityksen juhlissa improvisoitaisiin jokin yritykselle ajankohtainen teksti?

Voit myös tilata vaikka yrityksen pikkujoulujuhliin improvisaatio-oopperan ”Naisten huone!”, joka on varmasti jotain aivan uutta ja ainutlaatuista, taatusti erilaista ja yleisöä osallistavaa. Esityksessä yleisö saa päättää musiikkityylit, henkilöhahmot ja juonen kulun Me Naiset -lehteä inspiraationsa välineenä käyttäen. Esitys käyttää niin impron kuin musiikkiteatterin keinoja ja sopii kaikille ennakkoluulottomille musiikkiteatterin ystäville. Musiikkityyleinä on klassisen musiikin eri tyylejä, mutta myös esim. tango, lastenlaulu, musikaali ja marssi. Esiintyjinä laulajat Mia Heikkinen ja Jenni Lättilä, pianisti Mikko Helenius ja ohjaaja Juulia Tapola. Räätälöimme myös esityksiä asiakkaan tarpeisiin huomioiden esimerkiksi yrityksessä tai yhteiskunnassa olevan ajankohtaisen tilanteen.