Palvelut

Mia Heikkinen T:mi tuottaa kilpailukykyiseen hintaan taatusti laadukasta ja asiakkaan toiveet täyttävää musiikkiohjelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

”Kiitos kaunis vielä laulustasi häissämme. Lauloit kovin kauniisti ja koskettavasti, useampi häävieraskin tuli tästä kiittelemään. Meillä oli aivan ihana päivä, jonka muistamme kyllä aina. Mielellämme sinua suosittelemme!”

Vai kaipaatko sittenkin ohjausta omaan äänenkäyttöön ja laulamiseen?
Otan 20 vuoden opetuskokemuksella vastaan kaikenikäisiä ja -tasoisia asiakkaita Lapinlahden sairaalalla ja kotonani Espoossa. Pyynnöstä teen myös koti- tai yrityskäyntejä. Voit ottaa yksityistunteja tai tulla duo-/triotunneille. Myös etätunnit ovat turvallinen ja toimiva vaihtoehto. Näin erityisaikaan lähitunneilla huolehditaan turvallisuudesta noudattaen turvaetäisyyksiä, pesemällä/desinfioimalla käsiä ja pintoja, tuulettamalla tilaa ja pitämällä normaalia pitempiä taukoja asiakkaiden välillä.

”Olet oikea aarre, ihana laulunopettajani.”
”Mia on huikea – erittäin hyvä balanssi tekniikan, laulamisen ja tsemppaamisen välillä.”

PITKÄSTÄ AIKAA LAULUTUNNEILLE LÖYTYY VAPAITA AIKOJA!!

Tunneille on paljon vaihtoehtoja – voit tulla joko yksityistunnille tai duo-/triotunnille, Helsinkiin tai Espooseen. Myös etätunnit ovat mahdollisia esimerkiksi Zoom-palvelun kautta ja toimivat hyvin. Lähitunneilla otetaan erikoistilanne huomioon niin, että Helsingissä käytössäni on iso auditorio, jossa voimme musisoida trionkin kanssa turvavälit huomioiden. Kotona tila on pienempi, mutta asiakkaiden vaihtuessa pidetään tuuletustauko ja jokaisen jälkeen nuottiteline, ovenkahvat jne desinfioidaan. Tunneille tullaan käsipesun tai -desin kautta. Tervetuloa!!

 

Laulattaako? Jännittääkö esiintyminen? Tarvitsetko preppausta koelauluun tai muuhun lauluesitykseen? Onko äänenkäytön kanssa ongelmia? Oletko aina halunnut oppia laulamaan?
Olet tervetullut tunnille, olitpa sitten aivan aloittelija tai käynyt jo pitempään laulutunneilla. Asiakkainani on kaikenikäisiä ihmisiä alalta kuin alalta: moni laulaa kuorossa ja käy luonani preppaamassa laulutekniikkaansa, joku haluaa uuden harrastuksen tai herätellä vanhoja taitoja. Autan myös mielelläni itseään laulutaidottomina pitäviä löytämään oman äänensä. Oppilaitani on lähtenyt opiskelemaan laulun ammattilaisiksi ja toisaalta musiikin ammattilaisia käy luonani laulutunneilla. Opetan 18 vuoden kokemuksella Helsingissä Lapinlahden sairaalan tiloissa (Lapinlahden Lähde), johon on loistavat kulkuyhteydet niin metrolla kuin linja-autolla ja jossa on ilmaiset parkkipaikat vieressä. Opetan myös kotonani Espoon Nöykkiössä.

Myös lapset ovat tervetulleita opettelemaan laulamisen perusasioita. Laulutunnin ohessa voidaan myös opetella musiikin perusteita vaikka varsinaisia pianotunteja en annakaan.

Meiltä saa myös tassuterapiaa eli otathan huomioon, että taloudessamme asustaa kaksi koiraa, jotka ovat yläkerrassa opetuksen aikana, mutta pääsevät muulloin opetustilaan:
Tassuterapeutit

Asiakkaiden referensseinä olen saanut mm kuulla:

”Olet paras opettaja, joka minulla on koskaan ollut.”
”En tiennyt laulamisesta mitään ennen sinua, on ansiotasi, että osaan nyt laulaa.”
”Olet ihana, kärsivällinen opettaja.”
”Mia on aina kiva ja kannustava, osallistuu tosi innostuneesti.”
”Mia on huikea – erittäin hyvä balanssi tekniikan, laulamisen ja tsemppaamisen välillä.”

Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseeni yksilönä ja otan toiveet ja kunkin lähtötason huomioon. Olen hyvin keskusteleva ja kärsivällinen opettaja, mutta myös tiukka: tunneilla on tarkoitus oppia asioita, jokaisen omaan tahtiin. Käytän opetuksessani paljon mielikuvia ja omaa esimerkkiäni,  myös jonkin verran fysiologiaa.

Oppilaillani on mahdollisuus osallistua kerran lukukaudessa järjestettävälle luokkatunnille, jossa kuulee muita laulajia ja pääsee työskentelemään ammattisäestäjän kanssa. Luokkatunnin lisäksi kerran lukukaudessa järjestetään konsertti, jossa niin ikään pääsee laulamaan ammattisäestäjän säestyksellä. Autan mielelläni myös muissa produktioissa, kilpailuissa ja tutkintojärjestelyissä.

Klassinen laulutyyli on ehdottomasti vahvuuteni, mutta olen jatkokouluttautunut Metropolian pop-jazz -osaston järjestämillä täydennyskoulutuksilla (Blue, R&B ja Soul / rytmimusiikin laulutekniikat- ja tyylit / rytmimusiikin ohjelmistotuntemus). Olen myös käynyt yksityisillä laulutunneilla opettajinani Saara Aalto ja Hanna Kaila.

Jos yksin laulaminen tuntuu vielä liian haastavalta, niin kokoa ystävistäsi, perheestäsi tai työkavereistasi duo tai pieni ryhmä ja tulkaa yhdessä tutustumaan laulamisen saloihin.

Laulutunnit on myös hyväksi todettu lahja! Ota yhteyttä ja sovitaan lahjakortin sisältö toiveittesi mukaan.

Laulutuntien uusi hinnasto 5.8.2019 alkaen, voimassa toistaiseksi
Laulutuntihinnasto 2019-2020

Kysy lisää tunneista ja ilmoittaudu:
mia(at)miaheikkinen.com tai 040 577 8538

 

PIENRYHMÄT

ALOITTELEVIEN LAULAJIEN PIENRYHMÄT LAPINLAHDESSA
Pienryhmät kokoontuvat tiistai- ja/tai torstai-iltaisin. Voit itse päättää kuinka usein käyt tunneilla – laskulla sitoudut viiteen kertaan kerrallaan. Avoimia ryhmiä toimii tällä hetkellä 3, joihin mahtuu hyvin mukaan uusia laulajia. Laulajan tasolla ei ole väliä, jokaista opastetaan myös henkilökohtaisesti. Tunti jaetaan niin, että lämmitellään yhdessä ääntä ja lopputunti jaetaan tasan osallistujien kesken. Toiveesta voimme myös laulaa pienyhtyeenä stemmoissa. Päätetään yhdessä, mitä halutaan!

Kaikentasoiset laulajat ovat tervetulleita ja aloittaa voi milloin vain.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan:
mia@miaheikkinen.com tai 0405778538


ALOITTELEVILLE LAULAJILLE:

JÄRJESTÄN AIKA-AJOIN LAULUN PERUSTEITA LÄPIKÄYVIÄ INTENSIIVIKURSSEJA
Espoon Eestinlaaksossa ja Helsingin Lapinlahden sairaalan toimipisteessä. Kurssilla tutustumme pienryhmässä omaan ääneemme, hengitykseen ja tulkintaan. Opettelemme äänen lämmittelyä, käymme läpi yleisimpiä laulamiseen liittyviä haasteita ja asioita, joita laulettavissa kappaleissa kannattaa huomioida. Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat laulutaipaleensa alussa ja jotka haluavat pienryhmässä kokeillen tutustua omaan ääneensä ja sen mahdollisuuksiin. Olet tervetullut, vaikka tuntisit olevasi ns sävelkorvaton. Kurssin hinta on 80€ /osallistuja osallistujamäärästä riippuen. Seuraa kurssi-ilmoituksia tältä sivulta tai laita sähköpostia ja ilmoita kiinnostuksestasi.

HUOM! Tämä kurssi löytyy nyt myös verkkokaupasta.

Opettajana monipuolisen ja pitkän opetuskokemuksen niin koulutuksella kuin käytännössä hankkinut laulaja, musiikin maisteri, musiikkipedagogi Mia Heikkinen 

Kysy lisää ja ilmoittaudu:
mia@miaheikkinen.com tai 0405778538