Laulutunnit

AJANKOHTAISTA!!!!
Koronavirusepidemiatarjous ajalle 16.3-13.4.2020: :

Tällä hetkellä laulutunnit ja äänenkäytön opastukset mahdollisia etäopetuksena esimerkiksi Zoom- tai Skype-ohjelman kautta. Tarvitset vain hyvän nettiyhteyden ja laitteen etäopetusta varten. Tarjouksena epidemian aikana uusille oppilaille 45-minuuttinen etätunti 50€ ja 4 x 45 minuutin etätuntipaketti tarjoushintaan 220€ (normaalihinta 300€). Hinnat sisältävät alv 24%.

Kysy rohkeasti lisää ja tervetuloa etätunnille!! 

T. Mia

 

ALOITTELEVILLE LAULAJILLE:
SUPERSUOSITTU LAULUN JA ÄÄNENKÄYTÖN PERUSTEITA LÄPIKÄYVÄ INTENSIIVIKURSSI LÖYTYY NYT VERKKOKURSSINA!
Kurssilla tutustut omaan ääneesi, hengitykseen ja tulkintaan. Opit äänen lämmittelyä, ratkomaan yleisimpiä laulamiseen liittyviä haasteita ja asioita, joita laulettavissa kappaleissa kannattaa huomioida. Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat laulutaipaleensa alussa ja haluavat tutustua omaan ääneensä ja sen mahdollisuuksiin. Kurssi sopii loistavasti sinulle, vaikka tuntisit olevasi ns sävelkorvaton. Facebookin suojatussa ryhmässä voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia asioita tai vaikka nauhoittaa ääninäytteitä kommentoitavaksi. Verkkokurssin hinta on 50€. 

Opettajana monipuolisen ja pitkän opetuskokemuksen niin koulutuksella kuin käytännössä hankkinut laulaja, musiikin maisteri, musiikkipedagogi Mia Heikkinen 

Kysy lisää ja ilmoittaudu:
mia@miaheikkinen.com tai 0405778538

 

Laulattaako? Jännittääkö esiintyminen? Tarvitsetko preppausta koelauluun tai muuhun lauluesitykseen? Onko äänenkäytön kanssa ongelmia? Oletko aina halunnut oppia laulamaan?
Olet tervetullut tunnille, olitpa sitten aivan aloittelija tai käynyt jo pitempään laulutunneilla. Asiakkainani on kaikenikäisiä ihmisiä alalta kuin alalta: moni laulaa kuorossa ja käy luonani preppaamassa laulutekniikkaansa, joku haluaa uuden harrastuksen tai herätellä vanhoja taitoja. Autan myös mielelläni itseään laulutaidottomina pitäviä löytämään oman äänensä. Oppilaitani on lähtenyt opiskelemaan laulun ammattilaisiksi ja toisaalta musiikin ammattilaisia käy luonani laulutunneilla. Opetan 18 vuoden kokemuksella Helsingissä Lapinlahden sairaalan tiloissa (Lapinlahden Lähde), johon on loistavat kulkuyhteydet niin metrolla kuin linja-autolla ja jossa on ilmaiset parkkipaikat vieressä. Opetan myös kotonani Espoon Nöykkiössä.

Myös lapset ovat tervetulleita opettelemaan laulamisen perusasioita. Laulutunnin ohessa voidaan myös opetella musiikin perusteita vaikka varsinaisia pianotunteja en annakaan.

Meiltä saa myös tassuterapiaa eli otathan huomioon, että taloudessamme asustaa kaksi koiraa, jotka ovat yläkerrassa opetuksen aikana, mutta pääsevät muulloin opetustilaan:
Tassuterapeutit

 

Asiakkaiden referensseinä olen saanut mm kuulla:

”Olet paras opettaja, joka minulla on koskaan ollut.”
”En tiennyt laulamisesta mitään ennen sinua, on ansiotasi, että osaan nyt laulaa.”
”Olet ihana, kärsivällinen opettaja.”
”Mia on aina kiva ja kannustava, osallistuu tosi innostuneesti.”
”Mia on huikea – erittäin hyvä balanssi tekniikan, laulamisen ja tsemppaamisen välillä.”

 

Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseeni yksilönä ja otan toiveet ja kunkin lähtötason huomioon. Olen hyvin keskusteleva ja kärsivällinen opettaja, mutta myös tiukka: tunneilla on tarkoitus oppia asioita, jokaisen omaan tahtiin. Käytän opetuksessani paljon mielikuvia ja omaa esimerkkiäni,  myös jonkin verran fysiologiaa.

Oppilaillani on mahdollisuus osallistua kerran lukukaudessa järjestettävälle luokkatunnille, jossa kuulee muita laulajia ja pääsee työskentelemään ammattisäestäjän kanssa. Luokkatunnin lisäksi kerran lukukaudessa järjestetään konsertti, jossa niin ikään pääsee laulamaan ammattisäestäjän säestyksellä. Autan mielelläni myös muissa produktioissa, kilpailuissa ja tutkintojärjestelyissä.

Klassinen laulutyyli on ehdottomasti vahvuuteni, mutta olen jatkokouluttautunut Metropolian pop-jazz -osaston järjestämillä täydennyskoulutuksilla (Blue, R&B ja Soul / rytmimusiikin laulutekniikat- ja tyylit / rytmimusiikin ohjelmistotuntemus). Olen myös käynyt yksityisillä laulutunneilla opettajinani Saara Aalto ja Hanna Kaila.

 

Jos yksin laulaminen tuntuu vielä liian haastavalta, niin kokoa ystävistäsi, perheestäsi tai työkavereistasi duo tai pieni ryhmä ja tulkaa yhdessä tutustumaan laulamisen saloihin.

Laulutunnit on myös hyväksi todettu lahja! Ota yhteyttä ja sovitaan lahjakortin sisältö toiveittesi mukaan.

 

Laulutuntien uusi hinnasto 5.8.2019 alkaen, voimassa toistaiseksi
Laulutuntihinnasto 2019-2020

Kysy lisää tunneista ja ilmoittaudu:
mia(at)miaheikkinen.com tai 040 577 8538

_________________________________________________________________________

ONNITTELUT OPPILAILLENI LAULUMENESTYKSESTÄ!!!!

Laura-Maria Hunt voitti Savonlinnan Mestarilaulajat 2019 -lasten ja nuorten laulukilpailun 2006-2008 syntyneiden tyttöjen sarjan ensimmäisen palkinnon. Hän voitti niinikään Vekara-Varkaus 2019 laulukilpailun ja sai toisen palkinnon Baltic voice -laulukilpailussa 2019.

_________________________________________________________________________

UUTTA!!!!

UUSI LAULUNOPETTAJA ALOITTAA OPETTAMISEN LAPINLAHDEN SAIRAALAN TOIMIPISTEESSÄ
Saamme syksyllä joukkoomme uuden laulunopettajan, Seinäjoen tangomarkkinoilla Tangokuninkaaksi 2018 valitun Jarno Kokon. Jarnolla on opetuskokemusta opiskeluajoilta ja hän on kiertänyt ympäri Suomea eri bändien kanssa tehden lavatanssi- ja bilebändikeikkaa. Jarnolle on tuttua niin iskelmä- ja popgenre kuin myös klassinen laulutyyli. Jarnon tunnit nyt aloitustarjouksena -10% laulutuntihinnastosta.

Kysy lisää tunneista ja ilmoittaudu:
mia(at)miaheikkinen.com tai 040 577 8538


UUTTA!!!!

ALOITTELEVIEN LAULAJIEN PIENRYHMÄT LAPINLAHDESSA
Pienryhmät kokoontuvat joka tiistai- ja torstai-ilta klo 18.00-19.00. Ryhmäajat on samat joka viikolle, mutta voit itse päättää kuinka usein käyt tunneilla – laskulla sitoudut viiteen kertaan kerrallaan. Avoimia ryhmiä toimii tällä hetkellä 4, joihin mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 2-4 laulajaa. Laulajan tasolla ei ole väliä, jokaista opastetaan myös henkilökohtaisesti. Tunti jaetaan niin, että lämmitellään yhdessä ääntä ja lopputunti jaetaan tasan osallistujien kesken. Toiveesta voimme myös laulaa pienyhtyeenä stemmoissa. Päätetään yhdessä, mitä halutaan!

Kaikentasoiset laulajat ovat tervetulleita ja aloittaa voi milloin vain.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan:
mia@miaheikkinen.com tai 0405778538


ALOITTELEVILLE LAULAJILLE:

JÄRJESTÄN AIKA-AJOIN LAULUN PERUSTEITA LÄPIKÄYVIÄ INTENSIIVIKURSSEJA
Espoon Eestinlaaksossa ja Helsingin Lapinlahden sairaalan toimipisteessä. Kurssilla tutustumme pienryhmässä omaan ääneemme, hengitykseen ja tulkintaan. Opettelemme äänen lämmittelyä, käymme läpi yleisimpiä laulamiseen liittyviä haasteita ja asioita, joita laulettavissa kappaleissa kannattaa huomioida. Kurssi on tarkoitettu niille, jotka ovat laulutaipaleensa alussa ja jotka haluavat pienryhmässä kokeillen tutustua omaan ääneensä ja sen mahdollisuuksiin. Olet tervetullut, vaikka tuntisit olevasi ns sävelkorvaton. Kurssin hinta on 80€ /osallistuja osallistujamäärästä riippuen. Seuraa kurssi-ilmoituksia tältä sivulta tai laita sähköpostia ja ilmoita kiinnostuksestasi.

Opettajana monipuolisen ja pitkän opetuskokemuksen niin koulutuksella kuin käytännössä hankkinut laulaja, musiikin maisteri, musiikkipedagogi Mia Heikkinen 

Kysy lisää ja ilmoittaudu:
mia@miaheikkinen.com tai 0405778538


INTENSIVE COURSE OF SINGING FOR BEGINNERS IN ENGLISH!!

Place: Lapinlahti hospital, Helsinki
We will work in a small group of max 6 persons: You will learn how your voice functions, how to breathe when singing and how to perform. We will learn basics how to warm up the voice, what are the common difficulties in singing and methods how we can learn different styles of songs. The course is for the ones who are in very beginning of the singing and want to sing and learn about their own voice in a small group. You are very welcome even though you think you can’t sing in a right pitch
. The price of the course in 80€ / person.

The teacher has a long and versatile experience of teaching and singing in different styles of music. She is a master of music and music pedagogue Mia Heikkinen – more of the teacher http://miaheikkinen.com/english/

Ask more and sign up

mia@miaheikkinen.com or 0405778538